Stolarija

Stajper vam predstavlja raznovrsne modele sobnih vrata sa mogućnošću uklapanja u svaki enterijer.

Kao rezultat višedecenijskog iskustva u proizvodnji, pažljive selekcije materijala i visoke tehnologije izrade dobili smo sobna vrata najvišeg kvaliteta. Sobna vrata izrađujemo po meri u svim dimenzijama, vršimo prevoz i ugradnju. Mogu da budu jednokrilna sobna vrata, dvokrilna ili sa više krila, sa nadsvetlom, sa staklom kao i klizna.
Sva naša vrata se odlikuju elegancijom forme, širokim spektrom kvalitetnih dekora, unutrašnjom strukturom, zaobljenim profilisanim ivicama, mogućnošću dodavanja raznih priloga kao što su otvori za stakla i ventilaciju, nadsvetla, klizni mehanizmi, aluminijumske lajsne, magnetne brave, skrivene šarke, padajući pragovi…

Vrata se rade po principu duplo sperovane stolarije, kako vratnog krila tako i dovratnika (štoka). Unutrašnja konstrukcija radi se od lamejlirane čamove gredice preseka 34/45 mm bez ikakvih čvorova i grešaka a preko ramovske konstrukcije lepe se obloge u raznim debljinama MDF-a u sirovom stanju spremne za farbanje i furniranom MDF-u u furniru hrasta, bukve i dr. Ispuna može biti od papirnog saća, stirodura ili ekstrudirane iverice. Vratno krilo moze biti falcovano Ili ravno rezano.

Pervajzi se izradjuju od medijapana sirovog ili furniranog, preseka 70/16mm sa obrađenim ivicama i imaju mogućnost štelovanja sa prednje strane vrata dok su pervajzi na strani gde je krilo vrata fiksni. Sobna vrata iz naše proizvodnje takođe odlikuje i završna obrada. Farbaju se najkvalitetnijim italijanskim bojama a kada su presvučena prirodnim furnirom završna obrada može biti lakiranje u prirodnoj boji furnira ili bajcovanje u nijansi po želji kupca takođe kvalitetnim italijanskim bajcom i lakom.

Brave koje se koriste su proverenog kvaliteta AGB (made in Italy), koje mogu biti standardne ili magnetne, sa ključem ili za cilindar.
Šarke vrata mogu biti anuba, četvorokrake, brodske ili skrivene i uvek 3 komada šarke po krilu.
Kvake su vrhunskog kvaliteta od poznatih proizvođača po izboru kupca.
Vrata su opremljena trajno elesticnom diht gumom u boji vrata.
Montaža vrata je suva montaza sa pur penom koja čvrsto vezuje kutiju vrata za otvor u zidu.


Veliki izbor modela stolarije:

S1

S2

S3

S4

S4-S

S5

S5-S

S6

S6-S

S7

S9

S10

S11

S11

S11

S12-S

S13

S14

S15

S16-S

S17

S17-S

S18

S18-S

S20

S22

S22

S25

S23

S26

S27

S28